Platforma educațională Info-Sănătate

Informații pacienți, prezentare servicii, anunțuri

Informații pentru pacienți

Play Video
Play Video
Play Video

Programele video destinate pacienților includ trei spoturi cu difuzare permanentă, conform legislației în vigoare: “Drepturile pacienților” și “Obligațiile pacienților” – campanii în parteneriat cu Ministerul Sănătății; Decontarea serviciilor medicale de către CAS” – informații solicitate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Alte spoturi deja realizate pentru urgențe care se pot difuza la cerere: “Primiri urgențe – informații pentru pacienți și aparținători“, “Protocolul de triaj în cadrul unității de primiri urgențe“.

Formular - Informații pentru pacienți

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Acest tip de material video are maxim 13 paragrafe (max. 2-3 minute). Este de preferat să esențializați informațiile și să folosiți un ton prietenos. 

Vă recomandăm să afișați informații care sunt de interes general, nu informații foarte specifice sau care sunt de interes doar pentru o categorie restrânsă de pacienți. Titlul poate fi același pentru mai multe paragrafe. 

Vă rugăm să completați toate textele cu diacritice și să verificați ortografia înainte de a trimite formularul.

Pentru ușurința redactării materialelor, vă invităm să folosiți acest fișier Word, înainte de a încărca textele online (lățimea paginii este setată astfel încât e nevoie doar să țineți cont să nu depășiți 6 rânduri).

Persoana de contact pentru realizarea spotului
Informații locație – amplasare ecran/e

Informații pentru spotul informativAlte informații / solicitări


Înainte de a trimite formularul vă rugăm să re-verificați textele, diacriticele și ortografia.
O copie a acestui formular va fi trimisă pe adresa de e-mail furnizată.
Vă mulțumim.