Platforma educațională Info-Sănătate

Abonamente

Tarif abonament

Difuzarea programelor Info-Sănătate și a materialelor video de prezentare se realizează în baza unui abonament lunar de 45 lei per ecran, care se achită anual (540 lei). Tariful include administrarea programelor informativ-educaționale, gestionarea funcționării sistemului video (ecran și calculator), precum și realizarea-difuzarea de anunțuri video destinate pacienților.

Parteneriat

Colaborarea se realizează în baza unui Acord de parteneriat privind educația și informarea pacienților pe durata așteptării în vederea consultațiilor, precum și în vederea susținerii campaniilor de conștientizare și a programelor de prevenție derulate de instituții și organizații non-guvernamentale. 

Pentru a difuza programele Info-Sănătate în locația/locațiile dumneavoastră vă rugăm să completați formularul de abonament.
După completarea formularului veți fi contactat telefonic pentru confirmare și implementare.

Instalarea și funcționarea echipamentelor video indoor

Difuzarea programelor video se realizează printr-un calculator conectat la internet, pe care se instalează aplicația Skynet Info-Sănătate, realizată special pentru administrarea ecranelor și a programelor video.

Sistemul de tip video indoor (digital signage) este compus din:
 – Ecran (display, monitor)
 – Calculator
 – Conexiune la internet (stick wifi sau cablu)

Dacă există deja un monitor video acesta poate fi conectat la platforma video Info-Sănătate prin intermediul oricărui calculator/miniPC cu sistem de operare Windows (pe care va rula aplicația Skynet Info-Sănătate).

Conţinutul editorial şi funcţionarea ecranelor sunt gestionate prin internet de către echipa Info-Sănătate, prin intermediul softului Synet Info-Sănătate, special realizat pentru administrarea platformei.

Cabinetul/clinica/spitalul asigură conectarea la internet şi alimentarea cu energie electrică a echipamentelor.

Programul de funcţionare al ecranelor este stabilit în funcţie de programul locației; este de preferat ca ecranul și calculatorul să fie setat pentru pornire-oprire automată (este important să nu fie scoase din priză).

În cazul în care se utilizează un ecran și un calculator separat trebuie setate ambele pentru a se porni-opri automat. 

1. Sistem video indoor cu utilizare scurtă-medie (3-4 ani)

Achiziție din magazine de specialitate: 1.600-2.200 lei 
– Display pentru uz casnic: de preferat cu diagonala de minim 32 inci (81 cm) și posibilitatea de pornire-oprire automată, 700-900 lei.
– PC sau Mini PC: min. 2-4GB RAM și hard drive de 32GB, 800-1.200 lei.
– Suport perete/tavan: 50-150 lei.

Opțiune oferită de Samsung România: 2.170 lei
– Display 32 inci (81 cm) uz casnic HD Samsung UE32N4003A: 780 lei.
– Mini PC extern cu Windows pre-instalat Intel® NUC 7 Essential Mini PC (4GB RAM, spațiu stocare 32 GB, se montează în spatele ecranului): 1.200 lei.
– Suport perete/tavan: 120 lei.
– Cost expediție: 70 lei (include asigurarea).

Display-ul Samsung pentru uz casnic are durata de viață de aprox. 3-4 ani (utilizare 12-16 ore pe zi); mini PC-ul Intel durează min. 5-7 ani. Display-ul Samsung și/sau mini PC-ul Intel furnizate de distribuitorul Samsung România pot fi achiziționate separat. Ecranele pentru uz casnic beneficiază de garanție doar dacă sunt utilizate max. 6 ore pe zi (se pierde garanția prin utilizarea lor peste 6 ore zilnic).

2. Sistem video indoor profesional cu utilizare medie-lungă (5-6 ani)

Opțiune oferită de Samsung România: 3.090 lei
– Diagonala ecranului: 32 inci (81 cm), model Samsung LH32DCEPLGC/EN, 1.700 lei

– Mini PC extern cu Windows pre-instalat Intel® NUC 7 Essential Mini PC (4GB RAM, spațiu stocare 32 GB, se montează în spatele ecranului): 1.200 lei.
– Suport perete/tavan: 120 lei.

– Cost expediție: 70 lei (include asigurarea).
* Durata de funcționare recomandată: 16 ore pe zi, 7 zile pe săptămână (min. 5-6 ani).

Info-Sănătate nu comercializează sisteme video indoor, caracteristicile echipamentelor sunt oferite în scop informativ (prețurile includ TVA). În formularul de abonament puteți specifica dacă doriți să achiziționați echipamente Samsung și vom direcționa cererea dumneavoastră către Activ Invest, distribuitorul autorizat Samsung România. Acesta oferă și posibilitatea de a instala sistemul pe perete prin intermediul echipei tehnice proprii (costul variază în funcție de localitate). 

Activitățile de prevenție sunt o componentă esențială și strategică a sistemului național de sănătate, aspect menționat și de Standardele de acreditare a Spitalelor elaborate de Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor.

REFERINȚA 6, “DREPTURILE PACIENTULUI ȘI COMUNICAREA” (DPC)
DPC. 1 Planul strategic al instituției are înscrise prevederi referitoare la drepturile pacientului.
1.1 Instituția a adus la cunostința personalului și a pacienților prevederile legale privind drepturile pacientului.
– drepturile pacientului sunt afișate în toate sectoarele de activitate ale spitalului.
DPC. 10 Politica instituției urmărește respectarea drepturilor pacientului, informarea și educarea lui.

În vederea acreditării se trimite un playlist în format pdf unde sunt evidențiate toate campaniile de educație și informare, precum și spoturile privind drepturile pacienților, obligațiile pacienților și informarea privind tarifele decontate de CAS.

Formular de abonament

.

Descrierea locației

Persoana de contact

Abonamente

Echipamente* Achiziția echipamentelor Samsung se realizează direct de la Samsung România. Dacă ați selectat achiziții de echipamente Samsung vom redirecționa cererea dumneavoastră către Activ Invest, distribuitorul autorizat Samsung.


Alte informații / solicitări