Boli si tratamente
vezi toata lista

Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

 


toate spitalele si centrele medicale »

EURORAD
Judet: Bihor, Oras: Oradea


Prezentare generala

Prezentare generala:
Pentru pacientii asigurati

Conceptul care se afla la baza companiei Eurorad ofera un exemplu de reusita al Parteneriatului-Public-Privat. Prin urmare, Eurorad investeste, opereaza si conduce Centrul de Diagnostic si Imagistica iar asigurarile de Sanatate publice si spitalele publice platesc serviciile.
Centrele de diagnostic care apartin societatii comerciale, sunt pe deplin integrate în sistemul de îngrijire medicala, bazandu-se pe contracte încheiate în mod direct cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cu marile Spitale judetene, fiind sprijinite de catre Ministerul Sanatatii.
Directorul medical al Centrului de Referinta de Diagnostic Imagistic este Prof. Dr. Buruian Mircea, Profesor universitar, medic primar radiolog cu competenta in Imagistica prin Rezonanta Magnetica si Computer Tomograf.
Pe baza conceptului care sta la baza companiei noastre, serviciile oferite de noi se adreseaza pacientilor asigurati prin baza contractelor pe care centrul le are cu diferite Case de Asigurari de sanatate (C.J.A.S. Bihor ; C.J.A.S. Satu-Mare, C.A.S. O.P.S.N.A.J.) si cu diferite spitale din judet.
Pentru pacientii in sistem privat
Totodata de investigatiile oferite de centrul nostru pot beneficia si pacientii care se adreseaza in regim privat si pacientii care detin asigurari de sanatate private la firmele de asigurari: S.C. ASTRA ASIGURARI UNIQA, S.C. OMNIASIG ASIGURARI DE VIATA S.A. cu care compania noastra are contracte de colaborare.
Din dorinta de a extinde gama serviciilor medicale oferite pacientilor nostrii, Centrul Medical Eurorad, va pune la dispozitie cabinete medicale dotate la cele mai inalte standarde, unde medici specialisti va ofera consultatii si tratament in urmatoarele specialitati: cardiologie, medicina interna, laborator.

Servicii:

Serviciile medicale de radiologie si imagistica cuprind:
ecografie generala
ecografii la nivelul diferitelor organe
examinari radiologice ale diferitelor parti ale organismului
mamografie
osteodensitometrie
examinari prin Computer Tomograf si Rezonanta Magnetica Nucleara la nivelul diferitelor parti ale corpului

Servicii medicale de specialitate cuprind:
consultatii de specialitate in diferite domenii (cardiologie, neurologie, dermatologie, endocrinologie, oncologie, medicina interna, gastroenterologie, medicina muncii)
indicarea de catre medicul specialist a tratamentului adecvat si control.

Date de contact:
Adresa:
Str. Roman Ciorogariu  nr. 9, Oradea, judetul Bihor
Telefon: 0359 80 80 20
Fax: 0359 80 80 21
E-mail: eurorad@eurorad.ro
Web: www.eurorad.ro

Program de lucru:
Luni - vineri:
8:30 - 20:30
Sambata: 8:00 - 18:00

 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale
Recomandare video
Cum sa te feresti de cancer. Sfaturi de la nutritionisti   Cum sa te feresti de cancer. Sfaturi de la nutritionisti

Oamenii care au învins cancerul au două caracteristici comune: o alimentaţie foarte strictă şi, mai presus decât asta, o atitudine de învingător. De boxer. Nu înseamnă că ambele, cumulate, ne feresc de cancer sută la sută, dar au un rol esenţial. Dacă stresul, depresia au rol de declanşator, alimentaţia proastă este un accelerator al afecţiunii. Iată câteva sfaturi de la medici nutriţionişti din toată lumea, de la cele mai importante clinici unde se tratează cancerul, strânse de Alexandra Păcuraru.

vezi toate video »


© Reteaua Info-Sanatate, 2008-2016
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805

   
Adnet