Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Abordari inovatoare in tratamentul cancerului

Abordari inovatoare in tratamentul cancerului

5 experti internationali in tratarea cancerului le-au vorbit pacientilor despre tratamentele inovatoare disponibile si au raspuns la intrebarile acestora.

23 Mai 2017

 

Spitalul vienez Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, a organizat in data de 19 mai, la Bucuresti, “Ziua Centrului de Excelenta in Oncologie”, ocazie cu care reputatul oncolog Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski impreuna cu alti 5 experti internationali in tratarea cancerului le-au vorbit pacientilor despre tratamentele inovatoare disponibile si au raspuns la intrebarile acestora.

WPK detine un Centru de Excelenta in Oncologie (WPK Cancer Center), cu peste 30 de experti renumiti in domeniu, incluzand oncologi, hematologi, chirurgi, specialisti in medicina nucleara, geneticieni dar si alte specialitati medicale dedicate tratarii cancerului, astfel incat pacientii beneficiaza de diagnostic si tratament personalizat si de abordarea multidisciplinara a fiecarui caz medical. WPK este unul dintre putinele centre medicale din Europa care asigura pacientilor doua dintre cele mai moderne terapii utilizate la nivel mondial in tratarea cancerului: terapia personalizata tintita si imuno-terapia oncologica.

Activitatea medicala a Centrului Oncologic WPK este coordonata de catre Profesorul Zielinski, care este in acelasi timp si președinte al Diviziei Clinice de Oncologie in cadrul Departamentului de Medicina al Universitatii de Medicina din Viena si președinte al Grupului Oncologic de Cooperare pentru Europa Centrala si de Est.

Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, unul dintre cei mai apreciati experti la nivel european in oncologie, imunoterapie și tratamentul personalizat al cancerului, a vorbit pacientilor despre tratamentul oncologic personalizat/tintit, cu aplicare in cancerul pulmonar. Cancerul pulmonar face in jur de 10.000 de victime anual In Romania. In activitatea sa medicala, Prof. Zielinski a consultat si tratat peste 900 de pacienti romani.

Alte teme abordate in cadrul evenimentului au fost tratamentul chirurgical al cancerelor ginecologice, chirurgia sarcoamelor, rolul medicinei nucleare in tratamentul cancerului si managementul medical al efectelor secundare ale chimioterapiei și ale terapiei oncologice țintite.

Printre expertii Centrului de Excelenta in Oncologie al Wiener Privatklinik care au tinut prezentari  se numara si directorul medical al spitalului, Prof. Univ. Dr. Rainer Kotz - expert in chirurgia sarcoamelor si chirurgie ortopedica, dar si CEO Wiener Privatklinik, Dr. Prim. Walter Ebm - medic primar, medicina interna cu supraspecializare in cardiologie.

“Ne bucuram ca pacientii romani au raspuns initiativei noastre cu un interes atat de ridicat. Prin acest eveniment ne-am dorit sa le oferim ocazia de a se intalni cu experti oncologi recunoscuti pentru activitatea lor clinica si stiintifica si de a afla direct de la acestia informatii despre tratamentele inovatoare existente in cadrul centrului nostru oncologic. Anual, in cadrul spitalului nostru tratam un numar semnificativ de pacienti romani, iar serviciile medicale de oncologie reprezinta a doua cea mai solicitata competența medicala de catre acestia, datorita diversitatii tratamentelor oferite si a expertilor de elita de care dispunem.” a declarat Prim. Dr. Walter EBM, CEO Wiener Privatklinik (WPK).

Pentru a inlesni accesul pacientilor romani la serviciile sale medicale, WPK a incheiat parteneriate cu diverse companii aeriene si cu unitați de cazare din Viena, oferind astfel pacientilor romani conditii avantajoase si discounturi semnificative in ceea ce priveste transportul si cazarea in Austria.

Despre Wiener Privatklinik

Cu o traditie medicala datand din 1871, Wiener PrivatKlinik (WPK) este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria si printre putinele din Europa care asigura cel mai nou tratament impotriva cancerului – imunoterapia. Spitalul dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 sali de operatie, servicii de imagistica avansata - fiind singurul spital privat din Vienacu PET CT și medicină nucleară, fizioterapie si recuperare medicala la cele mai inalte standarde internationale. Datorita celor peste 30 de specialitati medicale si celor peste 250 dintre cei mai renumiti medici vienezi, WPK asigura o abordare interdisciplinara, complexa si completa, a fiecarui caz medical in parte.

Spitalul WPK este foarte cautat si accesat de pacientii internationali, astfel ca anual aproximativ de 3000 pacienti internationali sunt diagnosticati si tratati aici, dintre care dintre care 20% sunt romani.
« inapoi

Articol vizualizat de 630 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017