Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

Psihologia experientei constiente. Despre trezirea interioara si maturizarea psihologica
 

Academia de Sanatate Ropharma - un nou concept de informare

Academia de Sanatate Ropharma - un nou concept de informare

Ropharma lanseaza Academia de Sanatate, un nou concept de informare, preventie si tratament.

2 Mar. 2017

 

Ropharma lanseaza Academia de Sanatate, un nou concept de informare, preventie si tratament. In fiecare luna, Academia de Sanatate Ropharma va aduce cate o abordare noua a celor mai des intalnite afectiuni in functie de perioada si va veni cu solutii si sfaturi utile de preventie sau tratament sub forma unor lectii gratuite de sanatate.

Pentru ca pune mereu sanatatea pe primul loc, Ropharma urmareste in mod constant sa impartaseasca cunostintele cu membrii comunitatii, sa se dezvolte si sa ofere continuu solutii naturale, practice si convenabile. Astfel a luat nastere Academia de Sanatate Ropharma, care isi propune sa va fie mereu alaturi si de ajutor cu lectii de sanatate, atunci cand aveti nevoie de un tratament, de sfatul unui specialist sau de indrumarea unui prieten.

“Ne dorim sa va impartasim cunostintele noastre pentru alegeri informate si responsabile, incepand cu o consiliere de specialitate si terminand cu produse atent selectate la cel mai bun raport eficienta/pret. Astfel,  Academia de Sanatate Ropharma va sustine in grija fata de bunul cel mai de pret: sanatatea”, explica Florenta Cretu, specialist Ropharma.
Ce aduce Academia de Sanatate Ropharma

Ravnim la sanatate in fiecare clipa. Dar sanatatea trebuie doar pastrata, iar cheia sta in echilibru! De aceea, Academia de Sanatate Ropharma aduce la un loc invitati speciali care sa asigure o informare rapida si corecta, adaptata unei vieti in permanenta schimbare.

Atunci cand sanatatea pune multe semne de intrebare, medici romani, specialişti de renume, nutritionisti sau personal traineri daruiesc un strop din ştiinta lor: raspund intrebarilor dumneavoastra, va ofera informatii valoroase şi recomandari cu privire la preventie, metode moderne de diagnosticare şi tratament.

Fii mai tare decat raceala si gripa – Prima lectie din Academia de Sanatate
Ce se intampla de fapt atunci cand racim, care este perioada de contagiozitate maxima, cum se transmite raceala si care sunt cele mai eficiente metode de preventie? Prima lectie din Academia de Sanatate vine cu raspunsurile tuturor acestor intrebari si cu o multime de alte informatii utile intr-o perioada in care raceala si gripa inca persista.

Alatura-te, invata, profita de surprizele pe care ti le-am pregatit si devino Premiant Ropharma.

Despre Ropharma


Ropharma este o companie romaneasca ce functioneaza dupa un business integrat prin distributie a produselor farmaceutice si parafarmaceutice, comert cu amanuntul prin propria retea de farmacii, productie de medicamente, suplimente alimentare si lapte praf prin fabricile din Targu Mures, Chisinau si Dostat (jud.Alba) si servicii medicale prin spitalul privat multidisciplinar Sfantul Constantin din Brasov.

Pentru mai multe detalii, accesati: http://www.ropharma-healthcare.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro.
#academiadesanatate #ropharmahealthcare

« inapoi

Articol vizualizat de 639 cititori


 
 © Asociatia Info-Sanatate, 2006-2017
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805