Boli si tratamente
vezi toata lista

Sondaj

Cat timp ati asteptat in vederea consultatiei, ultima data cand ati fost la medic?

 sub 15 min.
 15-30 min.
 31-45 min.
 45 min-1 ora
 O ora si jumatate
 2 ore sau peste

 


toate spitalele si centrele medicale »

SPITALUL COLENTINA - CLINICA HIPERDIA PRIMA
Judet: BUCUREŞTI, Oras: Bucureşti


Vizualizari: 4615

Info

Prezentare generala:
HIPERDIA este o companie medicala fondata în anul 1997 la Brasov. Societatea si-a început activitatea într-o perioada în care în România dotarea tehnica a spitalelor publice era înca nesemnificativa în domeniul serviciilor imagistice (CT, RMN, Rx., ecografie Doppler-color, mamografie, s.a.).
Echipa Centrelor Medicale Hiperdia este formata din medici specialisti, din asistente calificate iar profesionalismul si experienta personalului reprezinta garantia calitatii serviciilor medicale pe care le punem la dispozitia pacientilor nostri.
Centrele Hiperdia ofera servicii medicale de înalta performanta, în sistem compensat, pacientilor asigurati prin casele de asigurari de sanatate, precum si celor asigurati la companii de asigurari private, alaturi de pacientii spitalelor aflate în contract cu Hiperdia si de cei neasigurati.
În centrele de diagnostic imagistic si laborator Hiperdia calitatea actului medical este o constanta asigurata de competenta personalului medical, de confortul pacientilor, de convingerea noastra ca fiecare om trebuie tratat cu atentie, ca o personalitate distincta si nu doar ca un simplu caz medical ce trebuie rezolvat.

Sectii:
Ecografie
Radiologie si imagistica medicala
Rezonanta magnetica (IRM)
Computer tomograf (CT)
Osteodensitometrie DXA
Senologie imagistica
Cardiologie
RMN

Programul de functionare al Clinicii Hiperdia PRIMA Colentina:
Luni-Vineri 08.00-20.00

Date de contact:
Telefon: 021. 311 73 71, 021. 311 73 72
Adresa: Sos. Stefan cel Mare 19-21, Bucuresti
Web: www.hiperdia.ro 
 
Reteaua Info-Sanatate
Harta Spitale si Centre Medicale
Recomandare video
Cum sa te feresti de cancer. Sfaturi de la nutritionisti   Cum sa te feresti de cancer. Sfaturi de la nutritionisti

Oamenii care au învins cancerul au două caracteristici comune: o alimentaţie foarte strictă şi, mai presus decât asta, o atitudine de învingător. De boxer. Nu înseamnă că ambele, cumulate, ne feresc de cancer sută la sută, dar au un rol esenţial. Dacă stresul, depresia au rol de declanşator, alimentaţia proastă este un accelerator al afecţiunii. Iată câteva sfaturi de la medici nutriţionişti din toată lumea, de la cele mai importante clinici unde se tratează cancerul, strânse de Alexandra Păcuraru.

vezi toate video »


© Reteaua Info-Sanatate, 2008-2016
    Info-Sanatate este operator de date cu caracter personal nr. 26805

   
Adnet